Úvod
Novinky, články
Co je Aloe vera?
Příklady použití
Katalog produktů
Pracovní příležitosti
Pro distributory
Poděkování
Upozornění
Kontakt
čtvrtek, 28. března 2024Aloe.cz Svět zdraví a krásy

Proč bychom měli kupovat Aloe vera od FLP, když můžeme nakoupit levněji jinou značku?

Forever Living Products (Středa, 2. června 2004)
To je správná otázka a snad vám budeme moci odpovědět pomocí následujících informací:





  • Jsme největší světoví pěstitelé a distributoři aloe vera. Vlastníme obrovské plantáže v USA a Karibské oblasti, proto svým zákazníkům můžeme vždy přesně říci, jak a kde byla naše aloe vera pěstována. Například můžeme bez obav prohlásit, že při pěstování nebyly použity pesticidy ani herbicidy.

  • Kontrolujeme celý proces výroby od volby správných zralých listů ke sklizni až po skladovou teplotu hotových produktů. Nejsme závislí na žádných dalších dodavatelích.

  • Náš gel je získáván z čerstvě sklizených dospělých listů a během několika hodin stabilizován, aby se zachoval výživný obsah. Patenty na stabilizační proces vlastní prezident společnosti FLP pan Rex Maughan.

  • Do našeho gelu nejsou přidávána barviva ani umělé příchutě. Protože během roku dochází k mnoha sklizním, mohou být chuť či barva vždy trochu odlišné. Je známo, že některé firmy používají bělidla, aby barva jejich výrobků zůstávala celý rok naprosto stejná. My pevně věříme, že zabarvení našich výrobků je přírodní a zdravé.

  • Náš aloe vera gel není homogenizován ani filtrován. Naše šťávy obsahují bohatou dužinu, která představuje většinu pozitivního obsahu aloe vera, tolik nezbytné pro výživu. Proto je dobré před použitím obsah lahve dobře protřepat, abyste vychutnali plnohodnotný užitek dužiny. Některé firmy dužinu cezením odstraňují a dávají tak výrobku vzhled lahvové vody. Jiné zase nabízejí produkty z celého listu, které musí být filtrovány, aby se odstranily silné laxativní prvky, jež se přírodně nacházejí ve slupce listu. My používáme pouze vnitřní gel a nemusíme proto riskovat, že filtrováním odstraníme některé z jeho výživných složek.

  • Naše aloe vera není rekonstruována z gelu zmrazeného suchou cestou. Naše výrobky obsahují 100% stabilizovaný aloe vera gel, výrobek laboratorně prokazující téměř identický obsah jako živá rostlina.

  • Naše aloe vera neprochází bodem varu. Zahřívání na nebo přes bod varu či pasterizování je levnější a rychlejší. Nadbytečné teplo však ničí aktivní složky. Používáme pouze teploty pod bodem pasterizace (známé jako "studené zpracování"), abychom zaručili zachování aktivity enzymů. Tato metoda zpracování uzamkne živiny okamžitě po sklizni a umožňuje, aby si výrobky uchovaly plnou potenci po delší dobu.

  • 100% stabilizovaná aloe vera je složkou číslo JEDNA uvedenou na etiketách našich šťáv, krémů a pleťových vod.

  • Laboratoře, které se v USA zabývají kontrolou a schvalováním potravin a léků (Food and Drug Laboratories of New York), uvádějí, že náš Aloe Vera Gel je prakticky totožný se surovou dužinou z listu aloe vera. Jinými slovy, používání našeho výrobku je totožné se situací, kdy odříznete živý list aloe vera a vyberete z něj čerstvou dužinu.

  • Firma zaručuje stoprocentní navrácení peněz nespokojenému zákazníkovi. Tyto garance nejsou zaručeny u naprosté většiny výrobků z aloe vera zakoupených v obchodech.
Anketa
Vyzkoušeli jste nějaký výrobek od FLP?
Vyzkoušeli jste nějaký výrobek od FLP?
36%Ano
32%Ne, ale chci
32%Ne a nechci
Starší ankety
Vyzkoušejte
Nápoje z Aloe vera
Nápoje z Aloe vera
Aloe vera je pro své léčivé vlastnosti používána mnoha civilizacemi na celém světě již po staletí. Nyní i vy můžete poznat její schopnosti.
Více informací
Certifikáty
Certifikáty nejvyšší kvality
Certifikát Halal
Copyright © 2003-2024 Blanka Chejnová. Všechna práva vyhrazena.